24 ene 2006, 20:41

Кой си.. 

  Poesía
839 0 5

Не зная кой си,от къде дойде и кой те прати,
да преобърнеш целия ми свят.
Да вземаш или да даваш ти тук си..
или на сърцето ми да бъдеш Господар?!
Да ме обичаш или мразиш...
Да владееш всичко в мене,което Господ ми е дал?!
Да те обичам или мразя...
Не зная кое да избера,защото зная..
че ти ще изчезнаеш
скоро в безкрая...!

© Александра Методиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??