4 jun 2008, 20:18

Кой си ти?! 

  Poesía » De amor
715 0 2
 

Кой си ти?!

 

Кой си ти?!

Стена от окови...

студена преграда,

Какво те споходи?

За кой се мислиш...?

Какъв си...? Не знаеш,

луташ се, като комета

без посока...

луташ се сред чувства

объркани...

Кой си ти?!

Нима си този студен

човек, който виждам...

Нима вече нямаш сърце...

Къде е усмивката ти?

Къде са мечтите ти?

Кой си ти?! Не знаеш...

© Вероника Братанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??