4.06.2008 г., 20:18 ч.

Кой си ти?! 

  Поезия » Любовна
714 0 2
 

Кой си ти?!

 

Кой си ти?!

Стена от окови...

студена преграда,

Какво те споходи?

За кой се мислиш...?

Какъв си...? Не знаеш,

луташ се, като комета

без посока...

луташ се сред чувства

объркани...

Кой си ти?!

Нима си този студен

човек, който виждам...

Нима вече нямаш сърце...

Къде е усмивката ти?

Къде са мечтите ти?

Кой си ти?! Не знаеш...

© Вероника Братанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??