16 ene 2014, 17:51

Кой си ти 

  Poesía
377 0 0

Кой си ти,

че да казваш "да"

кой си ти

че да казваш "не"

изяж желанието

целуни отвращението

изплюй се във лицето си

заключи се във килера

и глътни ключа

извади го от задника си

и пак го глътни

и така докато свикнеш

после разбий вратата

на килера

после на дома си

после на отсрещния дом

и после на всички домове

разбий всички врати

и бъди спокоен

някога, някой

ще разбие и твоята

© Еди Кой си Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??