25 nov 2008, 4:48

Кой съм аз? 

  Poesía
486 0 6
Кой съм аз?
 

(понеже някои все още ме питат кой си ти?
...ех само да знаех)

Някакво струпване на молекули,
на атоми - химични връзки,
на Слънцето 3-4 (ярки) флокули,
и на морето - водни пръски.

Крила на птица във небето,
сълза от мъка или радост,
дете с перчем закъдрен дето,
тактува своята свидна младост.

За просяка надежда нова,
за милионера лихва яка,
Омар (BG) Хайам и Саятнова,
(пристан) и тиха бухта за моряка.

Пътека лунна, танц и рози
червени... трепет на момиче,
и онзи странен импулс, този,
когато казват ти: Обичам те!

От вятъра листа подгонени,
мечти по дръзки от Всемира,
играя със Смъртта на гоненица,
и хич не искам да умирам!

10.06.2008, 10:17 ЕЕТ, Влака, София-Киев,
Румъния, към Бакау. СГНР.
(от "Кой съм Аз")
 

© Ми Ки Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Ех Усмивке!
    Де да беше така и с мен!
    Усмивке!
  • Благодаря!Вече те познаваме!
    Поздрави морски!
  • Хай Йосси! Хайде де
    Марининки! Добра Мариники!
    Красчо! Ами радвам се да го чуя! Кино!
  • Хареса ми твоята личност ...
  • Слънчев...с дъх на море...прекрасен си...
  • Абе, готин импулс си, Миланов, Омар (БГ) Хаям си невъзможен Поздрави на Лили и Марлен... и да почакат още съвсем мъничко! Поздрави и целувки от Йосси!
Propuestas
: ??:??