В една декемврийска вечер,
когато Исус в ясла се роди
и дари ни Той с живот вечен,
човекът от грях се освободи!
Не ще има болки, сълзи вече,
праведният ще бъде блажен,
човекът ще стане по-човечен,
по-мъдър и завинаги спасен!
В душите ни светлина сияе,
че Синът Божи злото победи,
с благост от космоса безкраен
идва краят на всички беди!
© Георги Todos los derechos reservados