Nov 27, 2021, 10:34 PM  

Коледа 

  Poetry » Other
419 0 0

В една декемврийска вечер,

когато Исус в ясла се роди

и дари ни Той с живот вечен,

човекът от грях се освободи!

 

Не ще има болки, сълзи вече,

праведният ще бъде блажен,

човекът ще стане по-човечен,

по-мъдър и завинаги спасен!

 

В душите ни светлина сияе,

че Синът Божи злото победи,

с благост от космоса безкраен

идва краят на всички беди!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??