17 dic 2012, 10:29

Коледа 

  Poesía » Otra
563 0 0

И пак е Коледа, и пак ехти камбанен звън, тупти в сърцата,

искрят отново празничните светлини,

проблясват закачливо на елхата,

да помълчим, усети ли как тихичко вали снегът,

решил е да зарадва по детски сетивата.

И щедра да е празничната нощ

на даровете най-прескъпи,

най-много здраве и късмет,

приятели добри и верни,

любов, в искреност родена,

и доброта покорна и смирена.

И тиха да е празничната нощ,

в изобилие от невидимост богата,

за да не слизат усмивките ни от лицата,

за да се случат вълшебствата в душата.

На всички, които вярват в малките неща,

по Коледа се случват Чудеса!

 

 

 

 

© МИСИЯ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??