7 dic 2018, 9:44

Коледа 

  Poesía » Otra
481 0 0

Витлеемската звезда в святата нощ

сияеше над влъхвите трима.

Роди се син Божи с огромна мощ

и спасение за праведните ще има.

 

Коледа идва и топлина ни грее,

има надежда и утеха за нас.

Нека душата на добрия да живее,

след като настъпи смъртният час!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??