7 дек. 2018 г., 09:44

Коледа 

  Поэзия » Другая
478 0 0

Витлеемската звезда в святата нощ

сияеше над влъхвите трима.

Роди се син Божи с огромна мощ

и спасение за праведните ще има.

 

Коледа идва и топлина ни грее,

има надежда и утеха за нас.

Нека душата на добрия да живее,

след като настъпи смъртният час!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??