25 dic 2008, 11:03

Коледна нощ 

  Poesía » Para niños
1176 0 9
Очакваме с вълнение
с голямо нетърпение
подаръци цял кош
във Коледната нощ.

Послушни бяхме всички,
работихме с ръчички,
приготвихме елхата
и сложихме звездата.

Научихме ний песни
и хубави, и лесни,
сега задружно пеем,
играем и се смеем.

Усмихнете се и вие!!!:)

© Иванка Морарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??