19 may 2007, 12:22

Коледна звезда 

  Poesía » De amor
1105 1 2
Вярвах, че на Коледа стават чудеса,
но ето, пак дели ни една звезда.
Коледна звезда блещука във нощта,
плаче тя, че е сама...
Студът навън убива нейните листа
както ти моята душа.

© КриСинКа Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??