Белите мечки играят ламбада;
пингвините пият вино с мен;
моржовете с мустаци
ми лъскат обувките за танци;
ескимосите ми правят серенада,
а елените ми теглят шейната към Дядо Мраз,
докато се правех - - на артист.
© ДИМА Todos los derechos reservados