24 dic 2005, 15:36

Коледно късметче 

  Poesía
848 1 2
Усмивки безкрайни
и целувки омайни!
В полумрак на свещи
забави горещи!
От ранни зори
сексуални игри!
Щастие бурно
и пози в ноктюрно!
Любов без прегради
за стари и млади!

Весели коледни празници!

© Найден Найденов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??