2 ene 2010, 14:02

Коледно настроение 

  Poesía » De amor
426 0 1

Вместо храна, на масата сложи
коктейл от розови мечти.
Хляб да бъде радостта,
вино да е любовта
към този, който кара
кръвта ти да кипи
и сълзи от щастие
да бликат от твоите очи.

© Петя Ченкина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??