16 dic 2011, 21:29

Коледно настроение 

  Poesía » Para niños
760 1 0

Коледно настроение Празник е, тъй красиво е сега, всеки се радва на Коледа. Топлата софра събра всичките деца, а снежинките кристално бели се сипят неспирно във нощта, от всяка къща лъха хармонията на любовта, а подаръците под елхата чакат да зарадват децата. По улиците греят коледни украси и градът в коледно настроение е окъпан в празнично веселие.

© Цветелина Недялкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??