16.12.2011 г., 21:29 ч.

Коледно настроение 

  Поезия » За деца
751 1 0

Коледно настроение Празник е, тъй красиво е сега, всеки се радва на Коледа. Топлата софра събра всичките деца, а снежинките кристално бели се сипят неспирно във нощта, от всяка къща лъха хармонията на любовта, а подаръците под елхата чакат да зарадват децата. По улиците греят коледни украси и градът в коледно настроение е окъпан в празнично веселие.

© Цветелина Недялкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??