Колко пъти простих?
Колко болка и разочарование преглътнах?
Колко от сълзите мои аз скрих?
Колко лъжи забравих?
Колко?
Прощавах - нали е човешко да се греши!
Преглъщах – мислех, че всичко ще се промени!
Скрих - не исках съжалението ти!
Забравих - защото всичко ми бе ти!
© Пламена Добрева Todos los derechos reservados