Jul 24, 2013, 9:03 AM

Колко 

  Poetry
298 0 0

Колко пъти простих?

Колко болка и разочарование преглътнах?

Колко от сълзите мои аз скрих?

Колко лъжи забравих?


Колко?


Прощавах - нали е човешко да се греши!

Преглъщах – мислех, че всичко ще се промени!

Скрих - не исках съжалението ти!

Забравих - защото всичко ми бе ти!

 

© Пламена Добрева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??