Колко лесно е да се откажеш?
Да се предадеш без борба!
Колко лесно е да си представяш,
че до теб не е смъртта?
Колко лесно е да се залъгваш,
че искаш ти да си сама?
Колко лесно е да си представяш,
че този никой е до теб сега?
Колко лесно е да се усмихваш?
Така, че да не те боли!
Пред хората всеки е силен,
докато не се прибере в дома си.
Колко е лесно да страдаш,
когато трябва да си щастлив!
И да осъзнаваш, че си имал всичко,
а си бил егоист.
© Бойка Миркова Todos los derechos reservados