Nov 11, 2009, 1:15 PM

Колко е лесно? 

  Poetry
608 0 0

Колко лесно е да се откажеш?

Да се предадеш без борба!

Колко лесно е да си представяш,

че до теб не е смъртта?

 

Колко лесно е да се залъгваш,

че искаш ти да си сама?

Колко лесно е да си представяш,

че този никой е до теб сега?

 

Колко лесно е да се усмихваш?

Така, че да не те боли!

Пред хората всеки е силен,

докато не се прибере в дома си.

 

Колко е лесно да страдаш,

когато трябва да си щастлив!

И да осъзнаваш, че си имал всичко,

а си бил егоист.

© Бойка Миркова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??