10 may 2016, 14:42

Колко ли струва 

  Poesía » De amor
301 0 2

                                                                      Колко ли струва

 

 

Влажен есенен ден.

Виждам те застанал до мен.

Докоснал всякоя струна..

Плачът на цигулка - всяка дума.

 

Погледни! Моята пролет на пръсти лети.

Ветрецът й тихо шепти....

Пролетен дъжд, многоцвета дъга.

Радостта танцува, няма тъга.

 

И всичко цъфти и лудува....

Времето колко ли струва?

Когато пламват във плен

твоите чувства към мен.

 

© Йонка Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??