10 sept 2007, 23:09

Колко струва животът ти? 

  Poesía
746 0 4
Спринцовката хващаш за пореден път...
Иглата прониква в горещата плът.
Сърцето ти блъска неудържимо и бясно,
за разлика от преди, се чувстваш ужасно.
"По-силна съм от наркотика" отначало си казваше,
но минаваха седмици, а ти не се отказваше.
В огледалото блуждае нечие чуждо отражение...
търсиш, ала не намираш опрощение.
Сама на себе си не можеш да простиш,
следите от иглата ще можеш да заличиш.
Но в себе си отдавна вече не си същата,
след тебе хората преди се обръщаха...
Радваха се на бурния ти смях,
а сега от теб изпитват страх.
Тези, които те обичаха, без да мигнеш изостави,
а дълбоко в себе си знаеше, че са прави.
Колко струва животът ти? За много малко го продаде.
На празни приказки сърцето ти се поддаде...
Живот безценен, ала недооценен.
Захвърляш на вятъра още един ден.
Какво стана, рееше се в облаците, а сега падна.
За поредната глътка горчилка вече си жадна...
Устните пресъхват, свличаш се на земята,
с пръсти търсиш отчаяно дръжката на вратата,
гърчиш се безпомощно... всичко се обърна срещу теб.
Поредният край, тъй тъжен... и нелеп.

© Няма смисъл Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??