8 ene 2005, 19:43

Кома 

  Poesía
790 0 0

 

Душата ми е наранена -

една предизвестена смърт,

една любов, която беше предрешена,

витаеща без кръв и плът.

Преливах и надежди, и вълнения,

но ти не и се подчини.

Изпаднала в кома от съмнения

изключих те от своите мечти...

 

 

 

© Маргаритка Харизанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??