8 янв. 2005 г., 19:43

Кома 

  Поэзия
791 0 0

 

Душата ми е наранена -

една предизвестена смърт,

една любов, която беше предрешена,

витаеща без кръв и плът.

Преливах и надежди, и вълнения,

но ти не и се подчини.

Изпаднала в кома от съмнения

изключих те от своите мечти...

 

 

 

© Маргаритка Харизанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??