Компромиси ли?...
Нужни били...
Че за какво?
Кой сгреши, кажи ми?
Кой ще съди виновния...
Ти ли не съжаляваш?...
Тогава прости ми!
Объркани са, зная, тези слова!
Така объркани сме и ние.
Ще ме хванеш ли сега за ръка,
за да тръгнем по започнатия път?
Отначало да се върнем ний,
за да може да пренаредим всичко
и обърканото да се изясни!!!!!
25.04.2007
© ГАЛИНА ДАНКОВА Todos los derechos reservados