1 ago 2009, 18:36

Компютърни емоции 

  Poesía » De humor
1068 0 42

 

Копи пействах те в сърцето,

слайд по слайд те съживих,

сложих ти безброй ефекти,

нежна музика свалих...

 

 

Но маркирал си и други

клетки с курсора велик...

Абсолютно не си струва

да те мисля всеки миг.

 

 

Сейфах те във мойта папка.

Но разбрах, че бил си мит,

а пък аз - наивна патка...

Ще ти дам един делит!

 

 

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??