Банковата сметка днес си проверих
и с изненада, в миг, установих,
че достатъчно аз имам капитал –
(от цифрата дори съм онемял!):
Спокойно и приятно ще живея,
в охолство душата ми ще пее,
до края на живота ми, тъй крехък –
изчислих, ако умра във петък!
© Pepi Petrova Todos los derechos reservados