24 jul 2012, 13:13

Контрастно 

  Poesía » Filosófica
636 1 6

Сит - сред гладни, сред гинещи – жив,

бавно твоето пламъче гасне:

няма как да останеш щастлив,

ако всички край теб са нещастни.

© Владимир Виденов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??