16 jul 2019, 9:46

Копие 

  Poesía » Civil, Otra
553 0 0

Копирай всяка моя стъпка,
за мен проблем не съществува...
За миналото не ревнувам,
а бъдещето ме лекува!

 

Копирай моята усмивка,
сложи я гордо на лицето,
прави каквото ти се иска,
но аз го правя със сърцето...

 

Копирай мръсния ми поглед
и стреляй по невинни хора,
убивай и заравяй всеки,
но сам е равно на умора...

 

И диагнози не поставям,
не съм ти доктора досадник,
Но знам какво сега боли те - 
забито копие във задник...

© Йордан Ботев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??