3 abr 2012, 15:40

Копнеж 

  Poesía » De amor
570 0 0

Седим един до друг и си говорим,

поглеждаш ме, очи извъртам аз встрани.

Не мога дори да те погледна, не мога да поема риска,

всичко в мен крещи, че аз те искам.

 

Когато погледите ни срещат, аз се чувствам слаба,

намирам се под твое управление и власт,

пулсът ми се ускорява, да го спра, не мога,

изгарям цялата от страст.

 

Знам, игра това е, затова се притеснявам,

че утре ти за мене няма да си спомняш,

но не съм във състояние да се съпротивлявам,

прави със мене каквото можеш.

 

Започна флирта, довърши го,

вземи ме, обладай ме, засити ме, 

защото по цели нощи аз това сънувам -

възползваш се от мене и си тръгваш, 

но спомени оставяш в сърцето ми

за най-хубавата нощ в живота ми.

 

И пак така - седим един до друг и си говорим,

поглеждаш ме, очи извъртам аз встрани.

Но да продължавам аз така не мога,

две думи само и съм твоя.

 

Две думи дрехите ми свалят,

две думи краката ми разтварят,

две думи заменят силата на "Обичам те!",

две думи само: "Искам те!" ...

© Мелъни Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??