5 feb 2007, 19:54

Копнеж 

  Poesía
621 0 1
Край потока бях приседнал,
когато чух познатия ти глас.
Събираше листа, изсъхнали, красиви
и пееше ли пееше с тонове фалшиви.

Обгърна ме отново скръбта, като познайник стар
и забих аз поглед в почвата, надолу, загубил
всякакъв божи дар.
И мина ти край мене, но не се обърна,
останах аз отново сам в нощта.

Нима съдбата е решила всичко вече?
Дали отново ще се срещнем някоя вечер,
когато тихи капки мокрят тишината
и аз потъвам бавно, бавно в тъмнината.

Кога луната ще докосва пак звездите диви,
тръпнещи в очакване на порив нов,
нима те сега не са щастливи?
Кажи ми ти, кажи, любов?!

© Ивелина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Душице, много ми хареса, радвам се, че отново пишеш
Propuestas
: ??:??