19 abr 2013, 12:58

Копнеж 

  Poesía » De amor
476 0 0

Хвърлям се в необятността на твоите прегръдки,

потъвам в дълбините на твоята същност,

за да изплувам в синевата на твоите очи

и да се отдам на нежния порив на твоите вълни!

 

Позволи ми да остана с теб,

да проникна в душата ти,

да почувствам сърцето ти,

да се слея с теб...

завинаги...

 

 

 

© Веси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??