Хвърлям се в необятността на твоите прегръдки,
потъвам в дълбините на твоята същност,
за да изплувам в синевата на твоите очи
и да се отдам на нежния порив на твоите вълни!
Позволи ми да остана с теб,
да проникна в душата ти,
да почувствам сърцето ти,
да се слея с теб...
завинаги...
© Веси Всички права запазени