19 mar 2015, 23:40

Копнеж 

  Poesía » De amor
388 0 0

На М.

 

Копнеж в сърцето прелива,

нарича го някой любов.

Но питам: не е ли отрова горчива,

съсипваща нечий живот?!

 

Обичаш и страдаш,

понякога плачеш...

по спомен мъглив

за този копнеж!

 

А после просто...

Наддигаш главата

и мислиш си:

"Едва ли ще е и днес"...

© Тя Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??