19.03.2015 г., 23:40 ч.

Копнеж 

  Поезия » Любовна
389 0 0

На М.

 

Копнеж в сърцето прелива,

нарича го някой любов.

Но питам: не е ли отрова горчива,

съсипваща нечий живот?!

 

Обичаш и страдаш,

понякога плачеш...

по спомен мъглив

за този копнеж!

 

А после просто...

Наддигаш главата

и мислиш си:

"Едва ли ще е и днес"...

© Тя Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??