9 abr 2015, 12:07

Копнеж 

  Poesía » De amor
491 0 0

Копнеж


За теб копнея сякаш съм пиян,

любовта си търся как да ти предам,

да усетиш нежността ми като пъстър цвят,

да изгубиш реалността си в моя малък свят.


Ти си толкоз нежна,

ала някак и студена,

любовта ми безнадеждна

тръгва си сломена.


Мечтая си да те целуна,

ти си сладък блян,

поглъщаш ме като лагуна,

взе и малкия ми свян,


за теб копнея,

искам твойта власт,

любов да ти налея,

обладан от дива страст!



© Зеленко Зеленков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??