15 nov 2006, 21:22

Копнеж 

  Poesía
687 0 2

Хиляди пъти си тръгвах
и хиляди пъти се връщах.
Казвах ти- край,сбогом прости,
но в моето сърце си само ти.
Знаем,че се нараняваме,
но обич ние  си даряваме.
Казвах си да те забравя
и за теб да не мечтая.
Исках да спра да те копнея,
аз да имам него,а ти нея.
Но уви в мойте мисли си само ти,
затова обичам те,а ти прости!

© Елена Гергова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??