6 jul 2017, 15:06

Копнеж за прегръдка 

  Poesía » Otra
425 1 2

Пред престола Ти стоя и тихо слушам

името ми ще произнесеш ли пак,

ще ми позволиш ли в Тебе да се сгуша

и ще ми дадеш ли за прегръдка знак?!

 

Не помръдвам! Искам да Те чуя!

Говори ми, Татко, призови ме днес!

Във присъствието Ти ще се събуя,

щом от Тебе чуя тихо „Влез!”

 

Няма да направя грешна стъпка –

към престола бързо ще се приближа.

И преди да падна в Твоята прегръдка

ще прошепна „Татко мой, благодаря!”

© Галина Пенева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??