6.07.2017 г., 15:06 ч.

Копнеж за прегръдка 

  Поезия » Друга
368 1 2

Пред престола Ти стоя и тихо слушам

името ми ще произнесеш ли пак,

ще ми позволиш ли в Тебе да се сгуша

и ще ми дадеш ли за прегръдка знак?!

 

Не помръдвам! Искам да Те чуя!

Говори ми, Татко, призови ме днес!

Във присъствието Ти ще се събуя,

щом от Тебе чуя тихо „Влез!”

 

Няма да направя грешна стъпка –

към престола бързо ще се приближа.

И преди да падна в Твоята прегръдка

ще прошепна „Татко мой, благодаря!”

© Галина Пенева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??