24 ene 2014, 16:41

Копнежно 

  Poesía » De amor
622 0 0

Като нежен полъх от небето чувам глас,

който трепетно нашепва за любов.

А в душата ми припламна непозната страст.

И животът се обагри в смисъл нов.

Тишината се разпуква от копнежен зов.

Лъч надежда ледовете в мен стопи.

Колко си красива ти, нестихваща любов.

Сладостта на чувствата ти ме плени.

© Ивелина Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??