20 may 2021, 10:54

Копринен танц 

  Poesía
805 8 2

Чете ми се тишината в теб,
кръговрат на водна молекула,
дъждът обилен над зелена степ
и капка отдадено в пясъка попила.

 

Танцува ми се тишината с теб,
в дъгата на изящните ти устни,
едно назад, а после три напред,
копринен танц на душите ни изкусни.

 

Рисувам тишина във теб,
с топли устни по закопняло тяло,
благодатна нежност е навред,
Ти, Аз и тишината в... цяло!

 

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Изысканно, нежно,бережно - очень хорошо
  • Като сутрешно кокосово капучино е коментара ти Ася за същността ми! Благодаря! Усмииииииих!
Propuestas
: ??:??