25 nov 2010, 19:00

Корени се в есента 

  Poesía
430 0 0

Докога неспособност да късам листа?

Ще разтръскам дървото из корен.

Плодовете да паднат, виждам себе си като кора.

Дали е олющена тя?

Почукай по мен. Кожата ще издрънка на кухота.

© Таня Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??