наяве все да ми е затъмнено.
Изскачат ми оттук-оттам палачи,
но вече свикнах. И си имам мнение.
на ужасяващото осъзнаване.
и на кошмара дряновата пръчка
наказва ме за крайната ми глупост,
че вярвам в съвестта. И ми е мъчно,
ни чула, ни видяла. Колко тъжно.
И всяка сутрин – клана-недоклана
© Елена Биларева Todos los derechos reservados