12 jun 2013, 8:54

Котенца 

  Poesía » Para niños
430 0 0

Котенца

 

Малко котенце игриво
тича, скача и лудува.
Второто пък е сънливо,
спинка сладко и сънува.

 

Едното на воля играе,
другото за рибки мечтае.
Черното вятъра гони,
а бялото сънува бонбони.

© Кристиан Александров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??