23 nov 2008, 2:29

Коя е тя, кое е това момиче ? 

  Poesía
1120 0 8
Хората ми казват за нея много различни неща,
а аз не ги слушам и излизам с нея на среща.
Може да е опасна, или пък мега добра,
тръпка ми е, а сега тепърва ще я разбера.

Характерът й е точно такъв, какъвто аз го
обожавам,
но нещо ми подсказва, че не мога да я притежавам.
Има толкова неща, които в нея ми харесаха,
това е голата истина, а те за нея допринесоха.

Какво за външния й вид да ви споделя,
може би ще се вкарам в мъничка беля.
Скромно твърдя, че тя е прекрасна,
а с движенията си е и доста страстна.

Запознах се случайно с тази интересна личност,
ще го запазя в тайна, нека спазваме стриктност.
Възхищавам й се, за мен тя означава повече от „много”,
”Никога не ще си позволя да я изгубя”, това е моето лого!
Преди нея всичко беше сиво, като марково, но горчиво пиво,
а сега не е така, сърцето ми е щастливо и отново тупа диво!

Г, като гора – млада, свежа и красива,
А, като актриса – много закачлива,
Л, като любима – това, което си ти за мен,
Я, като ярост – готова да те обземе в своя плен
Разбрахте ли името на въпросното момиче,
толкова е красиво, като цъфнало кокиче!
?

Знам, че тя ще го прочете, което ме радва,
нека като завърши, как се е почувствала да ми докладва!
Искрено се надявам сърчицето нейно да съм й стоплил,
тя не подозира, но всичко с любов съм й го аз приготвил!
-----------------------------------------------------------------------
Беше то каквото беше, вече е минало свършено време.. :) ще го оставя в нета, да се сещаме какво е било преди ;)

© Хах нмз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??