Коя си ти?
Не мога да те позная,
до болка позната с правилни черти.
Но никога преди не съм те виждала, нали?
Къде се беше скрила?
Идваш сега и разрушаваш животи и мечти,
на прах разбиваш всичко, до което се докоснеш...
Коя си ти и от къде дойде? -
да убъркваш жовота ми не смей!
Върви си! Махай се от тук!
Скрий се там от където дойде,
скрий се в тъмните ъгъли на моето сърце,
и остави ме да бъда щастлива.
© Доби Константинова Todos los derechos reservados