12 апр. 2006 г., 12:05

Коя си ти? 

  Поэзия
709 0 0

Коя  си ти?

Не мога да те позная,

до болка позната с правилни черти.

Но никога преди не съм те виждала,  нали?

Къде се беше скрила?

Идваш сега и разрушаваш животи и мечти,

на прах разбиваш всичко, до което се докоснеш...

Коя си ти и от къде дойде? -

да убъркваш жовота ми не смей!

Върви си! Махай се от тук!

 

 

Скрий се там от където дойде,

скрий се в тъмните ъгъли на моето сърце,

и остави ме да бъда щастлива.

© Доби Константинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??