Измамница е второто ти име.
Не познаваш, мила, любовта.
Ти играеш си с мъжките сърца,
не подозираш колко нараняваш ти така.
Давала ли си да те обичат?
Дала ли си мъничко поне любов?
Наранявала си само,
не чуваш поредния ми зов.
Ще дойде ден, мила моя,
колелото, казват, се върти,
ще се влюбиш, мила моя,
тогава ще разбереш какво е да боли!
Пожелавала ли си да обичаш?
Скъпа принцесо, по-добре недей!!
Ще усетиш, мила моя, какво е,
когато човекът до теб - слънце в очите му не грей!
© Ирена Димитрова Todos los derechos reservados