4 dic 2016, 22:07

Крадец на усмивки 

  Poesía » De amor
324 1 0

Защо не искаш "Крадеца на усмивки"?

Нима друг те усмихва в нощта?

Защо не искаш мойте целувки?

Друг ли те целува сега?

Нали точно ти искаше да се връщам?

За да не оставаш сама.

Какво стана, какво се промени,

защо не ме искаш ти?

Да знам съмнението ти тежи.

Но защо спомени ми остави а после ги уби?

Благодаря за красивите дни,

който ти ми подари,

но днес ще си отида знай времето ще реши

дали това се води "Край".

Усмивката ти нежна ще запазя,

в спомените аз ще си я приютя,  

но теб няма как да забравя,

нито малката искра!

© Radost Georgieva Todos los derechos reservados

Защо не искаш "Крадеца на усмивки"? 

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??